Gradsko društvo Crvenog Križa Dubrovnik
HUMANOST    NEPRISTRANOST    NEUTRALNOST    NEOVISNOST    DOBROVOLJNOST    JEDINSTVO    UNIVERZALNOST   
Početna

|

O nama

|

Ustroj

|

Djelatnosti

|

Akcije DDK

|

Dokumenti

|

Galerija

|

Kontakti

|

Povratak na prethodnu stranicu      "Zipka za snove" i druge radosti iz Kluba 65+     

Klub 65+ u studenome - književna večer, izlet u Konavle i druženje s volonterima iz azila za napuštene životinje

U prostoru Kluba 65+, 12.11. 2015. u sklopu literarno-recitatorskog druženja po prvi put je gostovala dubrovačka književnica gđa Marija Đanović koja je, družeći se s članovima, predstavila neke od svojih knjiga među kojima je knjiga bajki za djecu i odrasle „Zipka za snove“  uz asistenciju volonterke i voditeljice literarno-recitatorskog druženja gđe Anite Vlašić te književnice i članice Kluba gđe Marije Mici Morović. U ovoj aktivnosti uživalo je više oko 20 članova. Književne večeri u Klubu se održavaju redovito u više navrata kroz godinu kao dio kulturnog druženja u okviru niza aktivnosti.

Jesensko druženje izvan Kluba bilo je 14.11.2015. kada je organiziran izlet u Konavle gdje su posjećena sva znamenita mjesta tog dubrovačkog područja među kojima ubrajamo posjet Zavičajnom muzeju Čilipa, crkvi sv. Nikole, Sokol gradu uz obilazak Sokol kule, šetnja Konavoskim dvorima, te ručak i zabava u Vojskom dolu.  Tijekom izleta odala se počast paljenjem svijeća svim palim borcima konavoskog područja. Na izletu je bilo 42 člana/članice.

Početkom rujna započela je akcija prikupljana hrane i ostalih potrepština za napuštene životinje azila Duboračkog društva za zaštitu životnja-Žarkovica, prilikom čega su članovi donirali hranu i ostala sredstva za pomoć životinjama u zimskom periodu. Volonteri dubrovačkog azila u sklopu aktivnosti Kluba „Ispričat ću ti priču“ 20.11. ispričali su svoju životnu priču članovima Kluba 65+ vođenu ljubavlju i borbom za zaštitu napuštenih životinja. Ovoj aktivnosti prisustvovalo je desetak članova koji su tada bili u mogućnosti doći.

Projekt Klub 65+ sufinanciraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Dubrovnik
Akcije dobrovoljnog darivanja krvi (12/2018)


18.12.2018. (09:00 - 12:00)
Osnovna škola Kuna

Pozvani aktivi:
- Kuna pelješkaUplatnica za donacije

PowerPoint prezentacija
(veličina 16 MB)

Korisni linkovi


Hrvatski Crveni križ

Međunarodni odbor Crvenog križa

Međunarodna federacija Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Copyright © - Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik