Gradsko društvo Crvenog Križa Dubrovnik
HUMANOST    NEPRISTRANOST    NEUTRALNOST    NEOVISNOST    DOBROVOLJNOST    JEDINSTVO    UNIVERZALNOST   
Početna

|

O nama

|

Ustroj

|

Djelatnosti

|

Akcije DDK

|

Dokumenti

|

Galerija

|

Kontakti

|

Povratak na prethodnu stranicu      Sretni blagdani!     

U ovo blagdansko vrijeme svi se barem nakratko osvrnemo iza sebe i pogledamo što smo napravili tijekom godine. Mi u Hrvatskom Crvenom križu možemo zaključiti da je iza nas još jedna izazovna godina, ali uspjeli smo učiniti mnogo toga. Tijekom prva četiri mjeseca bavili smo se izbjegličkom krizom te pružali pomoć onima koji su zbog ratnog vihora morali napustiti svoje domove. To činimo i danas za sve one koji su ostali u našoj zemlji.
Naravno, svakoga dana u ovoj godini mislili smo i na hrvatske građane koji su bili u potrebi na bilo koji način. I nismo samo mislili nego smo i činili. Zajedno s našim 131 društvom aktivno smo provodili brojne humanitarne programe na području cijele Hrvatske te smo barem malo olakšali živote onih koji se suočavaju s teškim okolnostima.
Sve to ne bismo mogli činiti uspješno da nije naših brojnih volontera, članova, djelatnika, dobrih ljudi oko nas koji žele pomoći… Svima njima želim iskreno zahvaliti u ime Hrvatskog Crvenog križa, ali i u ime onih koji su njihovu pomoć primili. Bilo je lijepo i ove godine promatrati dobrotu na djelu te svjedočiti spoznaji da smo kao društvo još uvijek zaista sposobni vidjeti druge ljude i njihove potrebe. Vjerujem da ćemo tako nastaviti i u 2017. godini.
U takvom ozračju, dopustite mi da vam zaželim sretan Božić! Svima vama želim zdravlje, sreću, mir i zadovoljstvo! Želim vam i sretnu Novu godinu, neka vam donose puno uspjeha i radosti! I ne zaboravite to podijeliti s drugima!

Robert Markt,
Izvršni predsjednik HCK
izvor: www.hck.hr


Akcije dobrovoljnog darivanja krvi (05/2020)Uplatnica za donacije

PowerPoint prezentacija
(veličina 16 MB)

Korisni linkovi


Hrvatski Crveni križ

Međunarodni odbor Crvenog križa

Međunarodna federacija Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Copyright © - Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik