Gradsko društvo Crvenog Križa Dubrovnik
HUMANOST    NEPRISTRANOST    NEUTRALNOST    NEOVISNOST    DOBROVOLJNOST    JEDINSTVO    UNIVERZALNOST   
Početna

|

O nama

|

Ustroj

|

Djelatnosti

|

Akcije DDK

|

Dokumenti

|

Galerija

|

Kontakti

|

Povratak na prethodnu stranicu      Dr. Vicko Mihaljević izabran za predsjednika     

Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik održalo je 13. siječnja 2017. godine redovnu, izvještajno-izbornu, sjednicu Skupštine.

Na početku sjednice Skupštine zastupnike je pozdravio Miho Katičić, pročelnik Upravnog odjela Grada Dubrovnika za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo posebno naglasivši veliku i pozitivnu ulogu koju Crveni križ ima u Gradu. Poseban naglasak stavio je na rad s mladima i s ranjivim skupinama.

Na sjednici Skupštine razmatrana su i usvojena izvješća o radu za 2016. godinu te izvješće za mandat Skupštine od 2013. do 2016. godina.
Na sjednici Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik uručene su zahvalnice članovima Skupštine u mandatu od 2013. do 2016. godine.

Članovi Skupštine u mandatu 2017. – 2020. su: Mirjana Beg, Vesna Boras, Amir Brkić, Augusta Čikor, Tanja Franić, Antun Franković, Mihaela Ivanković, Nada Ivanković, Mladen Juras, Stanka Kodelli, Perica Kopanica, Miho Krečak, Krešimir Marković, Dolores Martinović, Jerko Matana, Vicko Mihaljević, Silvestra Mladošić, Kate Pendo, Antonia Prišlić, Ljuba Siničić i Luce Šalja.

Za  predsjednika Dubrovačkog Crvenog križa u novom mandatu izabran je dr. Vicko Mihaljević, a za potpredsjednike Antun Franković i Silvestra Mladošić.
Za članove Odbora, osim predsjednika,  Skupština je izabrala Mirjanu Beg, Augustu Čikor, Antuna Frankovića, Mladena Jurasa, Krešimira Markovića i Silvestru Mladošić.
Za članove Nadzornog odbora članovi Skupštine izabrali su Tanju Franić, Miha Krečka i Katu Pendo.
Za zastupnike u Skupštinu Društva Crvenog križa Dubrovačko – neretvanske županije izabrani su dr.med. Dolores Martinović, dr.med. Vicko Mihaljević i Živko Šimunović, a za zastupnika u Skupštinu Hrvatskog Crvenog križa 22. saziva izabran je Živko Šimunović.
Nakon izbora, zastupnici su prihvatili program rada Dubrovačkog Crvenog križa do 2020. godine, koji je usklađen sa Strategijom 2020. Međunarodne federacije društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca i donijeli odluku o značajnim odstupanjima u prihodima i rashodima u odnosu na planirane, vezano uz Zakon o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija.
Zastupnicima se obratila Stanka Kodelli osvrnuvši se na rad Crvenog križa te se posebno zahvalila na imenovanju za počasnog člana Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik.
Foto: GDCK Dubrovnik


Akcije dobrovoljnog darivanja krvi (05/2020)Uplatnica za donacije

PowerPoint prezentacija
(veličina 16 MB)

Korisni linkovi


Hrvatski Crveni križ

Međunarodni odbor Crvenog križa

Međunarodna federacija Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Copyright © - Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik