Gradsko društvo Crvenog Križa Dubrovnik
HUMANOST    NEPRISTRANOST    NEUTRALNOST    NEOVISNOST    DOBROVOLJNOST    JEDINSTVO    UNIVERZALNOST   
Početna

|

O nama

|

Ustroj

|

Djelatnosti

|

Akcije DDK

|

Dokumenti

|

Galerija

|

Kontakti

|

Povratak na prethodnu stranicu      Čestitka Hrvatskog Crvenog križa     

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, predsjednik prim. Josip Jelić i izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt uputili su prigodnu čestitku svim članovima Crvenoga križa, zaposlenicima, darivateljima krvi, volonterima, donatorima i svim građankama i građanima Republike Hrvatske.

„Dragi ljudi, upućujem vam najljepše želje za budućnost, a najviše od svega želim vam svima dobro zdravlje! Ako dosad i nije bilo tako, sada je svima jasno da je zdravlje najvažnija blagodat i zato nam svima to želim.

U ovoj blagdanskoj čestitki posebno se želim obratiti djelatnicima i volonterima Crvenoga križa koji su ove godine učinili mnoge divne stvari za svoje bližnje u potrebi. Hvala vam, kao i svima onima koji su u ovom izazovnom vremenu pokazali toplu, ljudsku stranu i ljubav prema bližnjemu.

Nadam se da ćemo svi zajedno iduću godinu provesti u boljim okolnostima. Čuvajte sebe i ljude oko sebe, ostanimo zdravi i prebrodimo ovo neizvjesno vrijeme.

Sretan vam svima Božić i svako dobro u Novoj godini“, poručio je predsjednik Hrvatskog Crvenog križa prim. Josip Jelić.

„Godina koju ostavljamo iza sebe bila je teška i zahtjevna, ali je istodobno pokazala i da imamo veliko srce i borben duh. Zadržimo to i u idućoj godini.

Hrvatski Crveni križ zajedno sa svojim zaposlenicima, volonterima, članovima i darivateljima krvi posvećeno je radio svih ovih mjeseci za dobro drugih. Radili smo u dosad neviđenim okolnostima, ali smo se uspjeli prilagoditi i odgovoriti na sve izazove. Hvala svima vama koji ste shvatili ozbiljnost trenutka i stavili se na raspolaganje za pomaganje drugima.

Za božićne blagdane svima vam želim mir, zajedništvo i ono najvažnije – zdravlje! U godini koja je pred nama ostanimo solidarni, povezani i otvorenih očiju i srca za one manje sretne.

Sretan vam Božić i Nova godina“, poručio je izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt.

izvor:www.hck.hr


Akcije dobrovoljnog darivanja krvi (06/2021)


21.06.2021. (08:00-12:00)
Transfuzija OB Dubrovnik

Pozvani aktivi:


24.06.2021. (08:00 - 12:00)
Transfuzija OB Dubrovnik

Pozvani aktivi:
- Mirovinsko osiguranje
- INA
- ČistoćaUplatnica za donacije

PowerPoint prezentacija
(veličina 16 MB)

Korisni linkovi


Hrvatski Crveni križ

Međunarodni odbor Crvenog križa

Međunarodna federacija Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Copyright © - Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik